Secretele masajului tenului pentru o piele strălucitoare
Atunci când vine vorba de aplicarea unui produs de îngrijire a pielii, știați că tehnica de aplicare este secretul pentru activarea produselor dumneavoastră? Citiți mai jos despre modul în care puteți să vă creați o rutină de dimineata și de seară de top, cât și despre cum să folosiți la maxim puterea ingredientelor din produsele de îngrijire a pielii.
Tehnica adecvată: beneficiile masajului pielii
Finalul perfect pentru o saptamană grea și un mod extraordinar pentru eliberarea tensiunii acumulate, masajul poate să transforme pielea. Executat corect, masajul de relaxare facială poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor fine și ridurilor mai evidente, poate da un efect de fermitate pielii și încuraja micro-circulația pentru o piele plină de strălucire. Mai mult chiar, includerea masajului facial în rutina zilnică poate ajuta ca produsele dvs. să intre mai bine in piele, ceea ce înseamnă beneficii maxime asupra pielii. Sună bine, nu?
Masajul facial: cum se poate profita cel mai mult de produsele de îngrijire a pielii
Evident, înainte de începerea masajului facial este esențial să vă spălați pe mâini și să eliminați foarte bine machiajul pentru a evita raspândirea bacteriilor de pe față pe produse. Uscați cu un prosop, apoi începeți cu un ulei sau ser. Pentru a ajuta degetele să alunece de-a lungul pielii, începeți cu produse fine, pe bază de ulei care permit ca beneficiile acestora să penetreze pielea mult mai adânc, mărind astfel eficiența cremei hidratante sau a cremei de zi, care tind să fie mai dense. Folosiți produse mai lejere bazate pe apă, ca și bază, înainte de a aplica produse mai dense.
Cine are nevoie de salon spa ? Masajul profesional poate fi făcut acasă
Folosind vârfurile degetelor începeți prin a face niște cercuri mari de-a lungul gâtului și sub bărbie, urcând în partea de sus, spre față. Fiți foarte atenți la presiune: pielea de pe față este mult mai delicată decât orice altă parte a corpului, nu apăsați prea tare. Continuați în sens invers și spre lateralele obrajilor, cu miscari circulare spre pomeți. Apăsați ușor cu vârfurile degetelor pentru a stimula circulația, dar aveți mare grijă să nu trageți de piele. Terminați cu mișcări largi, circulare, de la tâmple spre centru, înainte de a masa cu delicatețe pielea de sub ochi pentru a o ilumina și netezi.
Data publicării: